Onze diensten

Zonnepanelen reinigen

Wij bieden professionele reinigingsdiensten voor zonnepanelen aan om uw panelen schoon, helder en maximaal rendement te geven. Onze dienst omvat het inspecteren en reinigen van alle onderdelen van de zonnepanelen, waaronder metalen frames en plastic afdekkingen. Daarnaast bieden wij ook regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen in topconditie blijven.

Algemene schoonmaak diensten

Wij bieden professionele en grondige reinigingsdiensten voor kantoren aan, waarmee we uw kantooromgeving fris en helder houden. Onze services omvatten het stofzuigen, dweilen en schoonmaken van kleden en tapijten, meubilair, ramen en andere oppervlakken. We werken snel, efficiënt en op een tijd die het beste uitkomt voor uw bedrijf.


Industriële reiniging

Wij bieden professionele diensten voor industriële reiniging aan, waarmee we uw faciliteiten en apparatuur schoon en veilig houden. We hebben een ervaren team die uw faciliteiten grondig en effectief schoonmaken om de kwaliteit van de productie te verbeteren.


Glasbewassing

Wij bieden professionele diensten voor glasbewassing aan, waarmee we uw ramen en andere glazen oppervlakken schoonmaken. Onze services omvatten het reinigen van alle maten van glazen oppervlakken met behulp van professionele apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ons team volgt de nieuwste reinigingstechnieken.