Over ons

Over ons

Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf Barre B.V. is een jong bedrijf dat is ontstaan vanuit passie voor het vak in combinatie met veel kennis en ervaring en persoonlijke aandacht voor de klant. Bij Barre is de eigenaar zelf op het werk aanwezig en werkt zelf mee in de uitvoering. Zodoende is er sprake van zeer korte lijnen met zowel de opdrachtgever c.q. regievoerder als met de uitvoerenden.

Onze voordelenUitstekende kwaliteit


Persoonlijke aandacht voor elke klant


Werk conform RI&E voorschriften


Draaiboek voor grootschalige projecten


Hoge mate van efficiëntie


Betrouwbaarheid van de planning

Over Youssoef Barre

Youssoef Barre heeft jarenlang in loondienst gewerkt in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Hij zag al snel dat hij altijd doorging waar andere collega’s stopten. Voor collega’s was het voldoende dat de ramen werden gewassen, voor Youssoef was dat niet genoeg: de ramen met omlijsting moesten schoon zijn. Hij reinigt letterlijk de ramen met passie, hij doet niets liever, zodat hijzelf en vooral de klant trots kunnen zijn op het eindresultaat. Het was moeilijk om steeds weer te zien hoe werkgevers en collega’s omgingen met de uitvoering van de opdrachten. Het strookte niet met zijn ideeën hoe je het werk dient op te leveren. Youssoef wordt gedreven door kwaliteit, niet door geld. Opdrachtgevers waren blij met zijn gedane werk en werkgevers met zijn gedrevenheid, passie, doorzettingsvermogen en snelheid van werken.

Dat alles in combinatie met zijn jarenlange ervaring hebben ertoe geleid dat Youssoef drie jaar geleden de stap heeft gezet naar een eigen onderneming. Vanaf dat moment kon hij de service en aandacht leveren waar hij zelf volledig achter staat en van geniet.

Youssoef Barre.

"Glazen wassen is mijn passie, dat zie je terug in mijn werk."